Първоначално публикувано от Bobi_33
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Volkswagen купува Alfa Romeo?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеПо-агресивно не означава по-красиво по никакъв начин! Аз за пореден път ще кажа, че Жулиетка ми допада адски много, особено на тази снимка!
[ATTACH]53828[/ATTACH]
А агресивно, може и да не значи красиво, но значи Алфа Ромео.Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 00:24.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщениеКой чак пък толкова ще те бъзика лично...
Та мисълта ми е че сега ще станат още повече подигравките...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеАко махнеш скудето, може да я объркаш с някоя японска или даже корейска машина. Всеки по-стар модел Алфа обаче не можеш да го сбъркаш с нищо друго, дори и да няма предница. Това се нарича идентичност. Има я в предходните Жулиети, в новата я няма. Това е жалката истина. Аз по-безлична Алфа в нейната история не знам да има.
А агресивно, може и да не значи красиво, но значи Алфа Ромео.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеKoлега, понятията за дизайн, естетика и функционалност са ти малко сбъркани. Добре е че много хора не споделят твоето мнение и продължават да купуват Мито.
Ма аз, че съм тъп и сбъркан е ясно, ама ти като по-умен защо не поясниш все пак. Кое точно ми е сбъркано. А хората, коита не споделят моето мнение за мен нямат значение. Не е нужно всички да бъдат с общ мозък. Нека всеки мисли каквото си иска, но нека такива като теб да не обясняват на другите, че са сбъркани.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕто ти темата която като прочетеш ще разбереш какво съм говорил...http://clubalfaromeo.com/forum/showt...0+%E0%EB%F4%E0
Та мисълта ми е че сега ще станат още повече подигравките...Last edited by sa6o_roman; d.m.y г., 01:09.по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщениеЖивко, още от началото подчертах, че говоря за подигравки извън световното форумно пространство, да речем на маса с приятели. По форумите вместо дискусии с доводи се провежда клавиатурен пишкомер, в който всеки хвали своето и плюе чуждото. Със сигурност АКО има подигравки, за т'ва че алфа ще е собственост на ваг, няма да са толкова колкото предишните срещани.просто ако се случи VW да купи Алфа вече хептен няма да мога да се защитя, но както и да е...
Ще доживеем и ще видим, но лично аз не вярвам това да се случи...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеМа аз, че съм тъп и сбъркан е ясно, ама ти като по-умен защо не поясниш все пак. Кое точно ми е сбъркано. А хората, коита не споделят моето мнение за мен нямат значение. Не е нужно всички да бъдат с общ мозък. Нека всеки мисли каквото си иска, но нека такива като теб да не обясняват на другите, че са сбъркани.
Comment
-
Боби според мен е прав, той не казва, че Мито и Джулиета са грозни, просто се ядосва на липсата на идентичност и агресия в колите. Алфа и тумбеста кола = самоубийство на всичко в марката, по-добре да я продават и да им дадат друга насока.Arena Coast Customs
Comment
-
Все едно през 40-те не са били тумбести,айде стига глупости.Просто марката не се развива от много години,едно време са били мощни и екзотични абтомобили,а след 75,какво екзотично има в алфите.Вчера точно сравнявахме 75 и 155 на живо,какво интересно има в 155 като технически решения,75 просто е уникална кола за времето си,а и сега.След като ги купува Фиат,за какво иновативност говорим.Марката почва да се превръща в посредствена.Ако VW я купи,според мен ще стане само един бъркоч от двигатели,платформи,намаляване на разходи,и най-много да замени Сеат в гамата на ВАГ.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеБоби според мен е прав, той не казва, че Мито и Джулиета са грозни, просто се ядосва на липсата на идентичност и агресия в колите. Алфа и тумбеста кола = самоубийство на всичко в марката, по-добре да я продават и да им дадат друга насока.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеВсе едно през 40-те не са били тумбести,айде стига глупости.Просто марката не се развива от много години,едно време са били мощни и екзотични абтомобили,а след 75,какво екзотично има в алфите.Вчера точно сравнявахме 75 и 155 на живо,какво интересно има в 155 като технически решения,75 просто е уникална кола за времето си,а и сега.След като ги купува Фиат,за какво иновативност говорим.Марката почва да се превръща в посредствена.Ако VW я купи,според мен ще стане само един бъркоч от двигатели,платформи,намаляване на разходи,и най-много да замени Сеат в гамата на ВАГ.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Слушай ся,не ме разбирай погрешно,не че не ги наресвам тези модели,просто Cuore sportivo,не е като едно време.Алфа просто се развиват едвам едвам от 92-ра насам.Ако си фен на класическите алфи,нормално да си разочарован от новите модели,които нямат духа и излъчването на старите.Аз ако имах възможност бих карал и поддържал една Джулия 105-та серия,но се задоволям с това което имам на този етап.Кои коли тогава са вдигали скорости като нея,актуалните коли във форума едвам правят по 210-220 и на половината им гърмат двигателите,заради неправилна експлоатация,затова после ни се смеят собствениците на немски коли,а едно време е било точно обратното-Алфа са се славени като бързи,спортни и луксозни автомобили.Затова марката упада-не може да се мери с немците които в момента са толкова дръпнали напред.Така става като се наливат пари в нещо,но Фиат наливат само във Ферари,като някаква гордост и това е.А забравят за една страхотна марка с толкова фенове по цял свят.Няма кво повече да пиша-трябва да си запознат с миналото,за да говориш за сегашното на марката.Аз просто я харевам и съм доволен от това което ми дава моята кола,като усещане и емоции.Точно и затова мисля че ако Ваг придобият и тази марка тя ще се обезличи и всичко ще отиде подяволите,защото немците са си немци-еми не може в Суперб да метнеш същата отвратителна пластмаса като в Румстер,все едно ми се е паднала от Зайо Байо,примери мога да давам още много,но ме мързиAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеСлед като ги купува Фиат излизат модели като 156,166,147, GT,159, Brera, които са много по-хубави от 75, много по-качествени, и най-важното много по-продавани
ПС: Посети http://www.alfabb.com/ и виж колко раздела са отделени на "хубавите" алфи и колко на другите. Хвани една 75-ца и виж колко алумин има в нея - колкото в 25 156-ци, да не говорим за динамика, пътно поведение и т.н1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Хора вие се побъркахте хах ,и аз харесвам олдтаймерите ,ама вие кво взехте да сравнявате първата световна с вторатаAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
Comment